all around


Påsklov

Hej hörni! Igår efter skolan började jag packa och ha mig. Jag och familjen ska till landet med hela tjocka släkten. Kommer nog bli ganska roligt faktiskt. Vi åkte igår kväll och var framme här runt halv två. Var jätte trött så jag somnade och tänkte att jag nu skulle uppdatera mig lite.
 
Har i alla fall precis vaknat, helt sjukt vad jag sover. Men ska äta lunch tror jag nu och sedan får jag se vad jag gör. Kommer nog inte blogga så fasanfullt mycket under lovet, men jag ska skriva lite i alla fall! pusss

Onsdag


Not the best day!

Hej hörni! Vilken lång det har varit idag. Hade So prov idag i skolan vilket gick rätt hyfsat faktiskt. Trodde att det skulle vara mycket större. Efter skolan åkte jag in till stan för att gå på kurs i bil innan man får börja övningsköra. Fy i helvete vad först och främst stressad jag var in till stan. Mamma hämtade mig på ropsten och på en kvar skulle vi ta oss in till stan. Allt detta stil för en tre timmars kurs om inte en, enda viktig sak. Allting dem går igenom är onödigt och tråkigt. Har aldrig haft så ont i rumpan!
 
Nu är jag i alla fall äntligen hemma och har precis pratat med Emma, Lili och Olof i telefonen. Lite trevligt sådär på kvällen. Ska sova nu och så hörs vi imorgon! :)
Igår innan min springrunda.. kände mig inte riktigt lika glad efteråt!

09.52


25 Mars

Idag har jag verkligen pluggat bra. Jag stannade hemma från skolan för jag behövde plugga. Åt först frukost med min syster och åt lunch för ett tag sedan. Mellan mina pauser har jag pluggat väldigt bra så jag känner mig rätt så säker. Tänkte gå ut och springa nu, känner att jag behöver röra lite på mig!
 
 

Shoppingen

Hollister Jeans, Ljusa bootcut jeans och en tröja från veromoda!

Live.Love.Laugh

Tumblr_mk6hu2oz0q1rql7wfo1_500_largeTumblr_me6n60zwem1reog9go1_500_large
Jag har varit i New york en gång under mig 16 åriga liv. Men jag har aldrig älskat en stad så mycket. Jag, som alla vet hatar Sverige. Passar inte in här och jag hatar vädret. New york är en plats som jag innan jag dör ska ha bott på. Down Town Manhattan eller något. Jag vet att det är dyrt, men jag ska bli rik.
 
Jag tror att jag har mitt liv planerat in i minsta detalj. Mina kompisar och jag eller jag Mika och Niki brukar ofta prata om våra väl planerade liv. Haha! Jag ska först gå ut grundskolan, gymnasiumet, åka till Kaliforninen ett år, sedan till Lund och sen till New York. I will see you there! ;)

Weekend

Sista gången jag säger att jag ska skärpa mig på bloggningen!
 
Fredags:
I fredags kväll så var jag hemma hos Linn med Emma och Linn. Vi tog det bara allmänt lugnt och tittade på film. Jag var hemma vid ungefär tolv och då gick jag och la mig. Det var en allmänt seg dag både i skolan och på kvällen.
 
Lördags:
I lördags på dagen var jag först bara hemma pluggade. Vi har prov och grejer så jag försökte studera så mycket som det gick. På kvällen började jag hemma hos Niki med lite tjejkompisar. Vi åkte ut till gåshaga för att det var en 95:a där som hade fest. Det var väldigt intressant och vi slutade upp hos en annan kille i Hersby. Jag var hemma vid halv tre. Kände mig lite galen med tanke på att jag har ute tid typ 1 halv 2.
 
Och idag så har jag pluggat och tränat en del. Ska typ titta på en film eller något nu och komma igång med bloggandet!
 
 

Fridays


hey you. Var i stan i dag efter skolan med Emma och Linn. Heliga vad jag har shoppat. Nej men har köpt två par jeans och en tröja. Ni får bilder imorgon. Är hemma hos Linn nu och ska vara här ikväll. Hoppas ni har det great! puss
 

hello

Tumblr_mk1124z0af1s5sabvo1_500_largeTumblr_mk0rb5xqvh1s01psro2_1280_largeTumblr_mjpt1tz1ci1s2shxpo1_400_large

Torsdag

Jag är verkligen ledsen över att jag är så katastrof dålig på att blogga. Jag har idag efter skolan träffat Rebecca. Helt sjukt med tanke på att vi inte har träffats sedan i höstas. Vi hade en del att prata om så vi var med varandra tills ungefär klockan var sex. Sen kom jag hem och åt inte den godaste maten. Har pluggat ett tag nu och ska se på en film eller något nu.
 
Imorgon ska jag vara med Linn och Emma. Jag måste verkligen köpa nya jeans, har lite panik. Känner att mina kläder är samma hela tiden. Jag har bara ett problem när det gäller jeans. Eller egentligen två. Snygga bakfickor och bootcut. JAG HATAR STUPRÖR. Inte riktigt min grej. Tycker att utsvängda jeans är så mycket snyggare!
 
några bilder på mig och Alice idag på musiken!

Lol that's ME

 LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!

19 mars

Hej hörni. Har varit jätte dålig på att uppdatera. Men mitt liv cirkulerar massor runt skolan just nu och jag har verkligen varit för trött. Hade nationella proven idag vilket var riktigt tråkigt. Men efter skolan drog jag mig till gymmet och körde lite. Har både hunnit plugga och tagit det lite lugnt!
Lite instaweek!

Dagens


130317

45393_577682605577524_327153955_n_large418779_559402517427436_416110324_n_largeCharmingly Sweet ღ ☆ | via TumblrLook style I ~ | via Facebook

God morgon


Love my tips

girl | TumblrLatest requests - Wheretogetshannonmiller: Noelle - fuckinheroine | via Tumblr
Tips för längre hår:
* Ricinolja - Jag har själv tagit ricinolja 30 minuter i topparna innan jag duschar och det hjälper faktiskt!
*Kosttillskott - Har också prövat, dock tar det ganska lång tid innan man ser skilland på håret...
*Massera hårbotten ca 3-5 minuter per dag. Ökar blodcirkulationen och får håret att växa.
*B-vitamin, ägg, kött, banan bland annat
 
Bättre hy:
*Ta inte så mycket i ansiktet!
*Ät mindre socker, som alkohol, skärpmat osv.
*Drick mycket vatten.
*Ät frukt och grönt!
ClassyTumblrTumblr

Brunch

När jag Niki och Mika vaknade imorse smsade vi Lili och så åt vi brunch. Vi hade  gjort scones, pannkakor och massa andra goda saker. Vi satt och åt jätte länge och mös medans vi pratade om igår kväll och skrattade. Nu har jag precis  varit och handlat och ska titta på the vampire diaries! puss

Yesterday

Igår kväll åt jag och mina amigas middag hemma hos mig och krökade där innan vi gick ut. Sedan åkte vi hem till en mexikanare och var med hans kompisar. Där hade vi jätte roligt och matchmakade ihop en del! Sen åkte jag Niki och Mika hem till mig och såg legally blonde och sov jätte gott även fast båda två pratade i sömnen!

Torsdag

För en timma sedan ungefär mötte jag upp Joel och tog en promenad. Sen gick vi hem till honom och pratade och lyssnade på musik. Han har dock katastrof dålig musik smak, men men.. Ska sminka av mig nu och titta på 90210 eftersom jag ligger efter! Vi hörs imorgon! :)

One way or another

Jag tror att det är andra gången jag drar med tröjan i ett collage. Men jag kan helt enkelt inte få nog. I helgen ska jag köpa nya jeans har jag bestämt. Ett par ljusa eftersom alla mina är inspirerade av vinter och hösten så har jag bara mörka jeans. Hoppas på att hittra ett par ursnygga bootcut jeans! Wish me luch?

Kär i den här låten!

Lyssnar på den här låten om och om igen. Är helt kär i den! Så otroligt bra!!

Här har ni mig!

Jag älskar lolthatsme.tumblr.com känns som om alla påminner om mig. Men här har ni dem som jag verkligen känner att jag kan realtera till och bli sur över. Speciellt den med när den som verkligen inte kan läsa, ska läsa i klassen. Jag får bokstavligt talat damp! Hoppas ni känner igen er, Jag vet att några av mina kompisar garanterat är som bilderna ovan!

Blue,Red,Black


Mexico


Living

Bjuder på den bilden!
I am more that sorry you guys! Men livet kom imellan, eller något.
Har haft en stressig dag ,idag. Var i skolan först, tappade mobilen och skärmen sprack. Kände att det var ganska coolt tills jag insåg att glasbitar föll ur då och då. Så efter skolan drog jag mig in till stan för att laga både skärmen och låsknappen. Sedan hem för att byta om, hämta mobilen och möta upp Niki. Vi åt middag på taco bar och sedan gick vi på bio. Jätte mysigt! Ligger i sängen nu och ska snart sova! lovar mer uppdatering imorgon!
 

Party saturday


11 Mars

Lilla Emil med brutet ben i skolan!
Sure lovers. Har varit jätte trött idag, och sovit en del. Hade en vädligt normal dag i skolan om man får säga så. Efter skolan så drog jag mig hem och sedan satt jag och pratade med min syster och hennes kompis medans jag åt mellis, pluggade No och tog det lugnt. Vaknade upp för en stund sedan och har precis sminkat av mig och gjort mig redo för sängen. Men först blir det top model om en timma!
 

130210

Be HappyHeart Mev<3(3) Twitter

Söndag

Vaknade upp imorse med en aning huvud värk. Igår var det party! Vi träffade upp ett nytt kompis gäng och hade roligt hela natten. Jätte roligt att umgås med alla girlz även fast Elvira åkte till en annan tjej sen!
Har idag först spelat tennis med pappa, sen åkte jag hem och pluggade. Vid fyra mötte jag upp Hedda och Niki. Vi tog en promenad och sedan mötte vi upp Linn. Vi tog en fika på waynes och pratade. Det har varit en jätte mysig söndag! puss

Morning

Yummy ♥‿♥FacebookfruitTumblr
Vaknade precis och ska snart äta något innan jag åker och tränar. Idag ska jag först plugga och sedan möta Emma och Linn i stan tror jag. Igår kväll var jag bara hemma och mös med min syster!

Dagens outfit


Små citroner gula

Såg ju som sagt på bio ikväll med Mika och herrejesus vad bra den var. En otroligt bra film om man frågar mig i alla fall. Jag älskar kärleksfilmer men gärna inte för mycket kärlek heller för då mår jag bara dåligt och får ångest över att jag är ensamvarg. Denna film som faktiskt hade otroligt bra svenska skådespelare fall mig på smaken och var riktigt mysig men samtidigt jätte rolig. Jag och Mika skrattade jätte mycket. Ett jätte bra filmtips om ni vill gå på bio!
 
 
 

Lexington

Kom hem för ett tag sedan. Har verkligen inte haft en bra dag så nu hoppas jag på att det vänder. Ska byta om u och sedan möta upp Mika för tidigt middag och sedan bio! Hade min nya tröja på mig idag, och ett par svarta jeans. En ganska vardaglig men snygg outfit! puss

6 februari

Hej hörni!
Efter skolan drog, jag Mika och Niki ner till centrum för att pröva de nya glassarna! Kan starkt rekomendera marabou glassen om ni vill slösa pengar på en 5cm glass! Var hemma ett tag innan jag åkte och tränade! Kände att jag behövde det! Är hemma nu och ska snart duscha. Ha en trevlig kväll! :)


Pröva nya glassar


Jag är duktig


ny tröja!


Dagens outfit

//Tröja:Hunkydory//Byxor:Only//Klocka:Micheal kors//smycket:blandat//
Världens mest vardaligaste outfit körde jag på idag! Efter skolan drog jag in till stan igen och köpte ännu en tröja jag blivit kär i. Ni får bilder snart! Ska dra på mig träningskläder och åka till gymmet nu! Puss

Blair W


Travel

gabie diarieslights, fl✿res & l'amourℳаувє ɪ ᴀᴍ ᴀ тотаʟ вітснjust ask the heart in the box!
Jag och min syster har bestämt oss för att ta en kort helg och åka ner till antigen London eller Barcelona innan hon tar studenten. Jätte roligt att vi två åker och shoppar i ett annat land. Både London och Barcelona har jätte bra shopping och eftersom min syster tar studenten så vill hon hitta en klänning som ingen annan kommer bära. Vi ska börja planera nu i veckan och boka, hoppas jag! Jag vill verkligen åka..

New in

Lexington 595:-
Efter skolan drog jag mig själv in till stan för att förnya garderoben lite. Fy katten vad dåliga saker butikerna har just nu! Men jag hittade i alla fall den här tröjan på pub och jag som faktiskt har pengar nu slog till. Den kanske inte var billig men jag är i alla fall nöjd. Behövde något nytt! :)

Cozy

Igår kväll efter middagen så mös jag rejält med min syster och hennes kompis! Riktigt mysigt avslut på lovet! Äntligen tillbaka på ön och det är bara 4 veckor kvar till lov!


Work out

Hemma från gymmet efter cross training och styrka! Har kommit hem nu i alla fall och ätit frukost. Ska vara med min syster idag som kom hem igår. Hon är sjuk så vi ska bara mysa och umgås!


Off till Gymmet


Yesterday

Igår kväll efter middagen så drog jag ner till Joel där Eric och Joel var. VI satt bara och pratade och hade allmänt roligt. Jag väntade på att Emma skulle komma hem och att Linn skulle bli klar. Sedan kom Olof, Linn, Lottie och Mikaela till Joel och då efter ett tag drog jag och Linn. Emma hade blivit bjuden på en födelsedags fest så hon var inte med oss resten av kvällen. Vi i alla fall gick hem till mig och såg på film och mös! ♥

GGall

59713_339271142841254_1528056846_n_largeTumblr_lubmgexlni1qaa163o1_500_large3016089303_1_5_u0ijzfjc_large

Mysig promenad

När jag kom hem så bytte jag och satte upp håret. Jag skulle möta Linn för att ta en mysig promenad till djurgården och bara mysa. Det gick väll bra. Vi tog oss till Karlaplan där vi tog en fika och sedan åkte vi hem igen. Det är iskallt ute och jag var väll inte bäst klädd även fast jag inte frös. Nu är jag i alla fall hemma och ska fota klänningen jag fick hem imorse!

Music in my ears

Är på väg hem från landet nu. Ska möta upp Linn klockan två och ta en promenad. Jätte mysigt faktiskt! Spelar om och om igen dessa fyra favorit låtar. Ikväll kommer Emma hem så då ska jag vara med henne. Linn följer kanske också med om hon vill! Puss


Tumblr.com

http://emmasplace.tumblr.com
jaa I know, mitt namn haha! Har annars haft en mysig dag. Fick många kramar från alla barn när vi sa hejdå idag. Imorgon är jag hemma i Stockholm igen. Det kommer bli skönt att äntligen få träffa lite kompisar igen!

3 Tips

 Sluta upp att bita, riva, pilla, plocka. En flisa ska filas bort försiktigt, inte rivas bort med våld. Använd en bra nagelfil – nagelsax är till för tånaglar! Använd gärna en nagelpoleringsfil ibland för att jämna till nagelytan, men inte för ofta eftersom det kan ta bort för mycket av den tunna nagelytan.
 
 Var försiktig med vatten, smuts och starka lösningsmedel. Använd gärna handskar när du diskar, rensar svamp eller liknande. Och skydda naglarna med ett genomskinligt lack som gör dem hårdare och gör så att vatten inte kan tränga ner lika lätt.
 
Smörj in händerna med en skön handkräm och lacka naglarna i din favoritfärg. När händerna känns och ser sköna ut vill du inte pilla och riva…
Where dem bloggers at? Where they at?Tumblr
 
 

RSS 2.0