Collage

Åh, den där tröjan vill jag verkligen ha! Den är så snygg!. När jag kommer hem ska jag införskaffa mig ett par ljusa utsvängda jeans. Älskar ljusa jeans! Ska ljusa uppgarderoben också. Känner att våren måste börja tidigt!

Today

Hej hörni! Idag har det varit jätte blåsigt så att jag nästan grinat mer än barnen. Dem är så små och söta så man vill bara pussa på dem. Dock är några jätte olydiga och ganska jobbiga men jag klarar det! Ska duscha nu och tvätta mitt hår. Känner att det börjar bli riktigt äckligt! Hoppas ni får en fortsatt bra dag. :)
 

Love being a girl

La Bitch Pink ❀ciao c:(1) Double Cross Back Bikini Top Bright Pink With by GraffitiBikini on Waneloeverything you need

27 Februari

Jag börjar bli lite små trött nu! Typiskt mig att bli trött tidigt, och sova tidigt. Men jag lyckades faktiskt köra bilen. Helt ärligt var jag faktiskt rätt duktig. Vill bara fortsätta köra, det var så himla kul. Är hemma nu och har tagit lite bilder med min katt. Han ville verkligen inte men jag hade så tråkigt så jag drog honom till mig. Hemskt! haha.. Ska hitta på något nu annars blir det väll mer bilder! x

How to drive

Hej hörni! Ska iväg ut nu för att övningköra med pappa! Har aldrig kört bil förutom när man suttit i ens föräldrars knä och rört lite på ratten, den gången höll jag även på att krocka. Så jag har hållt mig till moppen och suttit bra där. Är väldigt nervös just nu men det kommer säkert gå kanon!


I really want...

ray ban aviator (ANNAIS)DreamsRay-Ban Outdoorsman II Rainbow
Jag vill verkligen ha nya ray ban. Har ett par vanliga pilot med beige glas och jag tycker själv att jag passar bäst i dem. Men jag vill ha ett par nya, så man kan byta lite. Jag vill antigen ha ett par outdoorsman (Men då kommeer ögonbryns problemet) eller ett par helt vanliga pilot. Jag har beslutsångest när det gäller allt! Speciellt när jag vill ha något men vet inte vad. Jag har iallafall bestämt mig för att köpa ett par nya fräscha! Jag vet bara inte vilka.. Vad tycker ni?
 

countryside

Nu är jag hemma från skidbacken och ska tappa upp ett bad. Fryser om fötterna och mitt anskite ha typ domnat av för stunden. Jag är också jätte tröttr! Ska även se top model  i badet eftersomjag missade det igår kväll och jag hoppas att ingen bra åkte ut! Hoppas ni haft en bra dag hemma, utomlands eller på landet! :)
 

Tuesday 07.43

 
Always kiss me good night, always kiss me good morningDessertfeelingfreeUntitledNovember.(1) Tumblr
God morgon alla! Hoppas att ni har sovit gott! det har jag. Idag är det tisdag för er som undrade och jag ska snart äta frukost för att sedan åka ner till backen och lära barnen nya saker. Är super trött och jag frykser men det är väll så det är ibland! Ha en bra dag! :)
 

God natt lovers

God natt och sov gott nu alla sweet hearts!
Har spenderat efter middag med att skypa med Mika i ca 3 timmar och sedan så åt jag middag och såg en film med pappa. Vi såg the house at the end of the street. Vet inte riktigt vad jag tyckte! Har ni sett den? X

Motivation wall

 
Efter att ha sagt i snart 5 månaders tid och tränat fast ätit godis så nu har jag faktiskt fått panik. Det är nu 4 månader kvar till sommaren och imorgon, och nu säger jag inte bara det. Utan imorgon så jävlar! För jag är så trött på mina ben nu, så jag vill bara göra fettsugning. hahaha!
 
Nej men nu ska jag faktiskt sluta med godis för det är det enda jag behöver skärpa till mig på. Dricker aldrig läsk till middagen längre, mindre kolhydrater och jag tränar ofta! Jävla godis... ;)

5 super bra tips

 
Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!
 
Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.
 
Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.
 
Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 
 
Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.
 
ClassyFashion is not optionalBecause You Only Live Once

Första dagen

Hej hörni!
Idag var det första dagen i skidskolan! Jag är som sagt skidlärare på loven och idag var första gången på sporten! Har två egna stora grupper! I ena gruppen åkte ett barnet från gruppen och bytte till en annan och de andra ramlar!

Älskar barn, så otroligt söta och pratglada! Är i alla fall klar nu och ska nu äta lunch med pappa! Ha en bra dag. :)


Let's run away

Hey you!
Jag sitter och seachar på weheartit för sommar bilder! Vill verkligen ha sommar nu! En mysig kille att gosa med och massa god mat och varma sommar kvällar! Längtar så mycket efter att få köra moppe i shorts och ha varma bakgrundsbilder på mobilen. Det kommer bli så grymt!


This IS True

FLYINGKIMCHISOUPhappy days are here again.THE MOON BIBLE ✟†Shorts, Tans, Boys, And Vans†

24 februari

Vilken hemsk natt! Jag vaknade vid ett och smsade alla mina nära och sa att en lavin fått hela huset att skaka! Trodde verkligen att en lavin hade rasat och dödat min katt! Var livrädd! Men imorse såg jag att det bara var snö som rasat från taket! Hehe! Jag och pappa ska hem från backen nu! Är så himla trött och sliten!

Vill bara hem och ta ett bad, se på serier och mysa med mig själv! Puss på er!


God natt

Mitt rum på landet är inte det vackraste och möblerna passar inte ihop. Men jag spenderar sammanlagt kanske 7 veckor här under hela året, så jag bryr mig inte riktigt! Ska sova nu iallafall, så sov så jätte gott! :)

23 Februari!

Nu är vi äntligen framme! Har suttit i bilen i fem timmar, min rygg! Aj vad ont det gör! Men nu är jag i klövan igen där jag ska spendera hela veckan! Ikväll ska vi nog bara gå och lägga oss! Är jätte trött! :)


Fjällen hey ho

God morgon allesammans!
Vaknade för ett par timmar sedan och har ätit frukost och börjat packa. Åker till landet idag och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det men jaja. Det är väll skönt att komma bort och bara ta det lugnt. Ska jobba i skidskolan så jag kommer väll ha fullt upp med det också. Min syster åkte precis, hon ska till Frankrike för att åka skidor med halva Lidingö! Är rätt så avis!
 
Ville också passa på att säga adjö till Nikzor som åker till Dubai och vi han inte säga byebye! Så till dig Niki ha det så otroligt, underbart roligt och sola snälla lite för mig! Love u!

This night sucked!

Värsta katastrof kvällen på länge! Jag åt först en mysig middag med min kära familj. Sedan träffade jag upp Linn och Andrea hos Linn. Där drog vi vidare till Brevik där några killkompisar var. Det var riktigt ovärt och tråkigt så nu ska jag lägga mig i sängen och titta på serier tills jag dör! puss

Favoriter från Gossip Girl


Friday

Hej hörni! Förlåt för att jag inte har bloggat under dagen! Har varit i skolan idag och sett på film känns det som i flera timmar. Såg först film på engelskar och svenskan då vi såg pojken i randig pyjamas. Självklart storbölade jag hela filmen och hade knappt mascara kvar innan lunchen. Sedan såg vi på förlossningsfilm och en serie på spanskan. Mina ögon mår inte bra just nu!
 
Efter skolan mötte jag upp Emmis som åker till Malaga imorgon! Vi tog en fika på waynes vilket jag ångrar. Hatar waynes. Riktigt ofräscht! Köpte två saker till min syster och nu har jag kommit hem. Mina ben är lite små kalla nu! Ska iallafall ut ikväll, så jag hoppas det händer något roligt! Hur har din dag varit? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Jacka:Jofama//Skärp:Replay//Jeans:Hilfiger//tröja:ingen aning//

Klippoteket Stockholm

Hej you! Hoppas ni mår bra! Det gör jag även fast jag är så otroligt trött! Jag sitter och väntar på klippoteket nu för att få klippa nu! Äntligen ska jag få känna mig lite fräsch! Hade inte en speciell dag förutom att jag typ blev attackerad idag på svenskan om hur det tredje världskriget skulle bryta ut! Jag håller mig till en optimistisk tanke där! Hur har ni haft det idag? :)


White

//Kofta:Zara//Byxor:Hollister//Klocka:Micheal kors//tröja:H&M//
God morgon hörni! Ska iväg till skolan nu efter att ha haft världens klädpanik hela morgonen! Är iallafall klar nu och ska bara dra på mig skorna och gå. Efter skolan ska jag klippa håret! Det behövs verkligen nu! Som ni ser på bilden så är det kaos. Sedan ska jag och Linn träna och sen äta middag hemma hos mig! Hoppas ni får en kanon dag! :)

Sleep well amigos

Får sommar ångest när jag ser den här bilden!
Dagen har rullat på som en vanlig dag! När jag kom hem från skolan drog jag mig igenom alla de serier jag missat under den senaste tiden då jag slitit och kämpat igenom plugg! Tänkte helt ärligt sminka av mig, byta om och gå och lägga mig. Kanske sätter på the lying game på datorn för jag kommer somna snartr! Hoppas ni haft en bra dag!
 

Before I die...

before i die | before i diebefore i diebefore i die

Outfit

Blus-Hunkydory//klocka-micheal kors//hunter//jeans-bikbok//

Hej hörni! God morgon! Hoppas ni har sov gott! Jag har det, dock vaknade jag upp och trodde jag var blind. Lång historia.. Är i skolan nu och ska ha spanska nationella om en stund! Kommer säkert gå kanon! Vi hörs när jag kommer hem från skolan! :)


Bekännelser

Jag älskar sommaren, tror jag säger att jag vill ha sommar/vår varje dag.
Jag är otorligt snabb i käften. Tänker kanske inte alltid på vad jag säger.
Mitt hår är en elektriskt bomb på vintern. Total katastrof!
Jag är väldigt lat även fast jag försöker vara lite ''fit''.
Kan inte hatera stress. Mina klassmates vet nog vad jag pratar om!
 
Sitter och tittar på Maria och Mindy nu! Favorite programmet på svenskTV efter top model Sverige. Har blivit förhörd av pappa på So:n och kan väll det med måtta. Middagen slutade i katastrof och jag har jätte ont i huvudet nu! haha.. Typiskt!

Klockor

FacebookThe Life of *L*Mo: Raindrops on roses....Bez tytułu, swag | Tumblr on We Heart It....micheal kors | Tumblr
Jag.Älskar.Klockor.
Jag har sedan min syster i julas fick sin klocka älskat klockor. Det är absolut den snyggaste accesoaren en människa kan ha på sig.  Jag tycker själv inte att guldklockor är så snyggt men silver och rose guld kan jag titta på i flera timmar. Jag har själv en rose guld från Micheal kors och jag älskar den!
 
Är hemma nu efter en lång skoldag och hade en prov som gick åt skogen. Men what the hell. Jag lever iallafall! Hoppas ni har haft en bra dag så ses vi sen! :)
 

Todays outfit by Marc Jacobs


Collage

Jag vill ha den där tröjan nu! Älskar vita, stilrena koftor med ljusa bootcut jeans. Det bästa jag vet! Tycker att det är riktigt snyggt och ha en klocka och några smycken till. Jag längtar till våren då man kan ha lite mera sommar insprierat i garderoben! Då kommer jag fylla skåpen med converse och ljusa jeans!

18 Februari

Hej hörni! Idag har jag varit i skolan och haft en allmänt vanlig dag. Sitter hemma nu efter att ha proppat i mig rejält med mellis och pluggar. Jag ska skriva på min teknik nu tror jag hoppas på att den blir klar snart! Ska på zumba senare ikväll med Linn och Niki! Älskar zumba man blir så glad över att man är så stelt. Tips om ni inte har prövat det!
 

Sofis mode

Jag kom hem för två timmar sedan och har ätit middag coh sminkat av mig nu. Har även skrivit på min Teknik uppsats och tagit det lite lugnt. Avslutade kvällen med jordgubbar och vit choklad och ska nu ta igen lite serier. Hatar att åka bort och glömma se mina favorit serier. Så har lite att göra. Plus att jag måste läsa nya Sofis mode. Stressad! puss
 

Bye bye

Helgen har varit så mysig som varje år här uppe. Även fast vi brytit insprincip alla ben i kroppen så är vi glada och lyckliga. Jag kommer sakna landet lite också. Men nästa vecka är jag här igen!
 
Nu ska vi packa ihop våra saker och duscha innan vi åker tillbaka hem till Stockholm. tråkigt om ni frågar mig. Men det ska väll bli kul att komma hem till alla andra kompisar som vi har hemma på ön. Sista veckan i skolan nu innan lov. Det kommer bli svettigt men det kommer gå så bra!

Oh,yes we had a great day

Ligger nu i sängen eller snarare bäddsoffan och har ont i ryggen. Ramlade väll ett x antal gånger idag och fick mig några blåmärken här och var. Men det var det ju värt. Har haft en jätte rolig dag med mina kära vänner här uppe. Men imorgon åker vi hem och måste börja ta tag i verkligheten igen. Ångest. Menmen.. På fredag är det ju faktiskt lov!

Vemdalskalet

Idag har vi varit på Vemdalsskalet. Vi åkte inte så mycket eftersom vi faktiskt är otroligt lata och alltid hungriga så vi spenderade mesta tiden på att äta. När vi väl åkte så ramlade vi väll en del och satte oss och tog det lugnt i snön. Nu ska vi duscha och byta om för att sedan mysa framför en film! :)

16 Februari

En bild från Mexico i Julas! Får ångest när jag ser bilden, längtar tillbaka! :)
 
God morgon! Jag, Mika och Niki har klätt på oss nu och är redo för ännu en dag i skidbacken. Vi ska till Vemdalen idag som ligger en bit från oss men har absolut de bästa backarna. Jag uppdaterar när jag kommer hem i eftermiddag!

New watch!


Klövsjö

Hej hörni! Idag har jag, Mika och Niki spenderat vår första dag här på landet. Vi gör varje år en traditionell ''pappa & dotter resa.'' Vi har åkt skidor och ätit god lunch. VI har även fikat och pluggat sten hårt inför ett prov vi var nästra vecka. Nu ska vi se på film!

RSS 2.0