Då bär det av!

Hej då hörni! Jag åker på konfaläger idag och jag ville bara säga.. Ha ett par toppen 3 veckor utan mig, så ses vi igen snart :))))

Sverige när det är som bäst

Vid halv tio kanske..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vid tolv...
 
Grymt väder nu på natten! Har precis tagit mig ett bad efter att ha varit först och myst på Askerike och sedan åkt hem i spöregn. Jag och Niki stannade till på Statoil (för att(torka ögonen ;) ) och sen startade inte moppen. Så vi fick stå och gasa ett jädra tag! Men nu är jag hemma och ska packa ner det sista.. För imorgon åker jag!

Bekännelser

-Jag älskar äkta tjejfilmer.
- Jag packar alltid för mycket saker när jag ska bort.
- Åker på konfa imorgon 3 veckor.
-jag är otroligt lat!

Favorit låt!


Senaste Insta!

Senaste bilderna på Instagram! Sov gott guys! :)

Bilder från staden!

Min dag idag spenderades med mina bästa vänner i stan. Jag behövde köpa grejer till Lillsved och dem två följde med. Fick med mig massa bra grejer så nu ikväll ska jag packa ner allt. Om det inte blir försent och om jag hinner ska jag möta Lucinda och Adiam. Annars så blir det hemma mys! :)

18 bilder från Turkiet

 
 
 

3 bilder från igår

Igår kväll hade jag en helt stört mysig och otroligt rolig kväll både på vallen och Askerike. Vi lyssnade på musik och åt choklad. Hopppas ni också hade en toppen kväll igår :)

FRESHY

Ny målade naglar!

Söndag den 24:e Juni

En halv taskig söndag när vädret är dåligt och man inte riktigt vet vad man ska göra, brukar jag sitta inne. Jag brukar vara trött och ibland eller oftast små deppig. Det är jag nästan varje söndag även fast det inte är något. Idag till skillnad från de andra söndagarna i mitt liv så har jag faktiskt inte haft en dålig känsla. Med gott samvete har jag suttit inne kollat på gossip girl i mängder och verkligen haft en mysig dag! :)
 
Här kommer några bekännelser:
♥ jag lyssnar nästan bara på lugn musik.
♥ Jag känner mig osäker om jag ska bort och inte känner någon.
♥ Jag är avensjuk på Javannah förhållandet.
♥Jag har verkligen världens bästa vänner och nu säger jag inte bara det. Utan jag har absolut de bästa vännerna man kan ha!
Ikväll kommer bilder från Turkiet!
 

Ralph Lauren...1234

Det finns ingen parfym (enligt mig) som luktar lika gott som Ralph Lauren parfymerna. Alla luktar hur gott som helst och är verkligen ett tips. En perfym kostar ca 500 kr och vi fick alla fyra för 478 + en keps. Så tips att köpa 4 små på arlanda så har ni alla istället för en stor! ;)
 

God morgon!

Trinhammer - Del 12FacebookPinspire - Pn di Romina Lombai:cute breakfastBlog | Puumuukel- | KWICK! Community
pics från weheartit.com
God morgon alla läsare där ute. Jag vaknade för kanske 30 minuter sedan och ska nu iväg för att spela tennis med pappa på kungliga. Han tycker att jag måste träna lite innan mitt konfaläger och det tycker såklart inte jag, att jag behöver. Idag strålar solen och jag har lite planer och dagen men om jag lyckas hålla dem får vi väll se ;)

God natt!

har haft en mysig och rolig kväll på bryggan med fina vänner! Ska kolla på pretty little liars nu eftersom jag missat några avsnitt. men till er läsare säger jag god natt! :)

Dagens bilder!

Har haft en underbart rolig dag med världens underbaraste tjej. Vi åkte in till stan såg bio. Vi såg LOL (förlåt Mika och Niki) sen så åt vi middag och pratade. Vi har ju inte träffats på en vecka och det händer mycket på en sådan tid, så det var sjukt roligt att få prata. Ikväll ska jag ta moppen till Askerike och hänga där ikväll! Puss på er♥

Shopping från Turkiet!

Jag säger bara en sak - Man kommer inte hem från Turkiet utan något nytt. Deras fake produkter är faktiskt riktigt bra, ni ser ju bara mig. Jag har köpt 3 mulberry väskor, ett iphone skal, 7 armband + 8 ralph Lauren perfymer, fast dem är äkta från arlanda. Vi köpte 2 lådor. Det var 4 små i varje låda så det blev 8 perfymer. Dock 2 av samma, inget viktigt egentligen utan bara en tråkig carebox på den informationen!
 
Idag ska jag vara med Emma, vi ska först lägga på en bränna i solariumet. Inte jag då, utan Emma. Haha! Om något är öppet idag ska vi ta en fika. Annars går vi väll hem till någon! Ha en toppen dag.♥

Då blev det webblogg då?

Hej hörni! Hade inte dirket den bästa natten. Jag raderade min ''blogg.se - blogg '' och nu får jag helt enkelt starta om på webblogg. Känns väll rätt ok, men jag saknar blogg.se. Ialla fall..
 
Har haft världens bästa resa även fast vi har bråkat och det alla turkar sprungit efter en hela tiden. Det har varit över 40+ varje dag och man kan säga att vi alla i familjen behövde komma bort från Sverige och bara ta det lungt, vilket vi absolut har prioriterat. Jag kommer lägga upp bilder från resan under de få dagarna jag är hemma nu. Åker på konfaläger på onsdag men jag ska hinna blogg en del tills dess!
 

RSS 2.0